Parapent

Un lloc increïble per fer parapent!!

Escalada

Escalada en roca al voltant de Lleida: l’àrea al nord de Lleida té la concentració més gran d’àrees d’escalada en roca a Catalunya, i es reconeix com un dels millors llocs d’escalada esportiva a Europa.

Altres escoles de diversos llargs són Vilanova de Meia, que ofereix escalada esportiva de bona qualitat fins a 200 m d´alçada sobre roca calcària. Immediatament al nord de Lleida hi ha una sèrie de cingleres de pedra calcària que ofereixen rutes esportives d’un sol llarg com Ager, Camarasa, Santa Linya i Tartareu.

Escalada al voltant de Lleida – La zona al nord de Lleida té la concentració més gran de zones d’escalada a Catalunya, i és reconeguda com un dels millors llocs d’escalada esportiva d’Europa. . Altres riscos de multipas inclouen Vilanova de Meia, que ofereix l’esport de bona qualitat que puja fins a 200 m d’alçada en pedra calcària. Immediatament al nord de Lleida hi ha una sèrie de penyals de pedra calcària que ofereixen rutes d´un sol pas esportiu com Ager, Camarasa, Santa Linya i Tartareu.

Situada en un entorn molt tranquil amb vistes espectaculars.

Congost de Mont-Rebei

El congost de Mont-rebei és un jaciment situat entre les províncies d’Osca i Lleida (Espanya), entre les comarques de la Ribagorça i el Pallars Jussà. Es constitueix a la part més estreta per la qual el riu Noguera Ribagorçana, que forma la frontera natural entre Osca i Lleida, travessa la serra del Montsec, parets en caiguda vertical de més de 500 metres i una amplada al punt mínim de vint metres . La part catalana forma part de la Reserva Natural de la Noguera. És dins l’Espai d’Interès Natural de la Serra del Montsec.

Parc Astronòmic del Montsec (P.A.M.)